SLEEPOVER

2014-03-30 @ 20:38:05
Hejsan alla glada! April snart(!!), galna tider säger jag bara.
 
På tal om galet så var skolan i fredags lite galen. Tre slagsmäl ägde rum, haha, alltså det är såå amerikanska teenagers som alltid ska "fight each other", alltiiidd. lösningen på allt i deras värld. Så i min engelska så kom polisen och rektorn och grep min bordsgranne haha, han var en av de som slogs i en. Sedan typ 10 min efter så går vi in i cafeterian så är det världens "bitchfight" mellan två tjejer, och det slutade med att båda drog av varandras tröja så dom slogs i sina bh:ar, sedan så drog en tjejen av jäätteee mycket av den andras hår och det var lite smått galet. alla stod och applåderade på sidan om(?) Sedan när en lärare delade på dom gjorde ena tjejen en segerdans på bordet. 
 
På kvällen så gjorde jag och Cindy naglar och tittade på film, lördag så for vi först till the mall och strosade runt ngra timmar och körde sedan till kyrkan för en middag med alla kvinnor och sedan snabbt hem för att ta emot Dakota, Katytie och Tanja så såg vi på One Tree Hill all night och käka massa junkfood och sedan sov vi ute på studsmattan. Jätte mysigt med tusen med kuddar och filtar. Vi hann med att se Pitch Perfect ute på studsmattan med innan vi somnade gott och vaknade upp till kannelbullar och monkeybread(loooove it). Dom for hem för ngn timme sedan och än så länge så har jag bara jobabt lite på vår yearbook, vi ska vara klar med hela imorgon((!!!), sen efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra i den klassen, boken är ju lixom klar. Kanske ska dra mig mot poolen om ngn timme, men vi får see!:) 
 
 
Vad tycker du om själva delstaten Arizona? var det ditt förstaval eller vilken annan delstat hade du kunnat tänka dig att bo i? :) - Sanna
 
Jag älskar Arizona, det är så himla vackert och framför allt annorlunda mot Sverige, men sen så blir det ju en aning för varmt där jag bor nu mot sommaren... Och jag valde inte alls faktiskt men tänkte välja Arizona men var för sent ute, men det löste sig ju ändå haha. Och alltså jag har någon förkärlek til the east coat, south carolina, virgina, connecticut och alla dom där ställerna, tycker kusten där verkar så hiiimla fin! Så om jag hade åkt igen på ngt så skulle jag gäna fara dit!:

Frågor

2014-03-26 @ 06:10:53
Hej! Jag ska förmodligen på utbytesår nästa år. Ska på intervju osv nästa vecka typ. 

Ibland känner jag mig skit taggad på att åka iväg och typ "Det här klarar jag, yeah!!!". Andra dagar känner jag "Kommer aldrig klara mig i ett år utan mina föräldrar." osv. Hur kände du dig innan du åkte eller när du ansökte? Har du några tips på hur man kan 'peppa' sig själv ännu mer? Kram! - Felicia

Du har absolut inget att oroa dig över, jag kände preeecis så jag med! Det beror helt på vad man fokuserar på hur man känner. Fokusera på dom bra sakerna, och föröksa kanske att inte tänka lika mycket på hur du kommer sakna alla och sånna där lite sämre saker. Jag upplever samma sak nu när jag verkligen vill hem vissa stunder och vissa stunder vill jag verkligen inte lämna. Det är knepigt det där och tror det nog alltid kommer finnas där men du ska veta hur myyycket du har framför dig! 
 
Hejsan! Bästa bloggen!! Jag ska åka till USA till hösten men är så nervös för om jag kommer få kompisar! Var det självklart vilka man började umgås med? Och började du umgås med några som redan var ett "gäng" eller hur var allt när du skulle skaffa vänner? Tog det lång tid? :))) 
Kram - Emelie
 
Alltså det där är ju det knepiga. Och vilka du kommer börja umgås med är helt upp till dig själv. Jag minns att alla var ju som väldigt intresserade och så men det var jag själv som tog mer kontakt med dom jag tyckte verkade intressant och så:) Men sedan så blir det ju mer naturligt dom du har i klasser, sitter med vid lunch och så. Och absolut om du går med i en sport eller klubb så kommer det bli mer självklart vilka du kommer hänge med me:) Men jag känner att så länge man inte är rädd att göra bort sig eller inte våga ta risker så var det inga problem! Och inte riktigt så jätte mycket med gäng faktiskt, eller, både och. Jag började som hänga med individuella och sedan lära känna alla som dom känner, men iaf för mig så hänger jag med så många olika lixom, så jag är som med i flera oliak gäng, men kanske inte så nära med alla eftersom jag är "med" i flera. Och det tog ingen tid att lära känna folk ytligt som man hälsa på i korridorer och så men dessto längre kanske att verkligen bli nära med ngn, tror man måste lista ut lite vilka man vill vara med och så:) 
 
Jättebra blogg :) Jag ska vara utbytesstudent i USA till hösten och har redan fått min placering :) Hur lång tid innan skolan började anlände du till din familj? Jag håller på att boka flyg och sånt nu, tror du att det är för tidigt att komma redan 2 veckor innan skolan börjar? :) - Emelie
 
Åhh vaa kul! Tror det är ganska precis ett år sedan nu snart jag fick min pkaceringen, så ovetande man var!;) Och jag kom till familjen en vecka innan skolan började, men var ju då oxå i NYC före det:) Och grejen med tiden innan, att även om det är jätte kul att lära känna familjen och så, så är det svårt att lära känna folk i sin egna ålder innan skolan, jag minns att jag började nästan bli lite uttråkad, men sen var det då oxå med min gamla familj. Tror inte att jag hade blivit det i min nya. Tror det beror lite på vart du hamna, om det finns mycket elelr göra eller om du måste sitta inne i huset hela tiden:) Men tror att 2 veckor är alldles utmärkt:)
 

Hur varmt är de i AZ nu? - Sofia
 
Alldeles för varmt redan... I solen har vi garanterat upp mot 40 grader, men i skuggan runt 20, 30, beroende på dagen. Men det är inte uppskattat när man springer ute eller liknande! 

 
Hej vad kul att det funkar så bra för dig där borta! Jag har en fråga om maten. Vad äter ni ? Är det stor skillnad på Sveriges mat? Vad äter man för frukost? Skulle vara roligt om du gör ett inlägg om det ;) Ha det bra och njut av tiden du har kvar där!
 
Ja, har fått många frågor om detta och har alltid lika svårt att svara på den, samma sak när amerikanerna frågar vad vi äter i Sverige. Men jag skulle vilja säga att det är vääädligt mycket pasta! Speciellt när vi lagar mat här hemma, det är väldigt mycket pasta såser och sånna saker. Och eftersom jag bor nära Mexico äter vi väldigt mycket tacos och burritos, mycket salsa, sourcream och sånt. Sedan så lagar man nästan all mat i sånna här crock pots, vilka man lämnar maten i länge, man behöver som inte göra något utan lämnar den där hela dagen. Som pulled pork, ribs och sånna saker. Och när man faktiskt äter proteiner så är mashed potatoes oftast tillbehöret. Och böner till det, men man tillagar dom så det ser ut som en brungägga(inte min favvo). Sedan så äter man ju väldigt mycket snabbmat och så oxå, myyycket mer än i Sverige! Och i den kategorin finns absolut allt. Sedan är det ju dricka som gäller till allt, och det är ca en liters koppar haha. Men här är lite funfacts, många kallar dricka, alltså vad vi lär oss soda, antingen pops, eller coke, så när dom beställer så säger dom "can I have a coke with fanta?" lixom va? 
 
Och största skillnaden med frukost är att man tillagar den mycket mer, på veckodagarna börajr Cindy mycket tidigare än mig och jag är inte största frukost ätaren så då blir det verkligen inget speciellt. Men på helgerna så äre mycket ägg, oftast scrambled, BACON, amerikanerna älskar bacon så mycket att det är ridiculous, men det är som en grej att det är som intern skämt bland alla, pankakor är ju favvon oxå såklart, vi käkar ganska mycket yogurt i det här huset, bagels, breakfast burritos, muffins, och ganska ofta så lagar dom som gratänger eller vad man ska säga, består oftast mest av ägg och bacon men ändå. Men för att sammanfatta så är frukost mycket mer utav en måltid än i Sverige. 
 
Och det är jätte stor skillnad, tror inte jag har haft samma mat en enda gång mot vad vi äter i Sverige, om inte jag gör den dåra såklart. När jag lägger på gurka och sånna saker på min tacos får jag ngra blickar tex haha, här äre böner och ris och ost som gäller. Så även om vi kallar det samma är det verkligen inte samma! Allt är annorlunda. Saknar svensk mat sååå mycket, så mycket godare!
 
Hoppas det hjälpte alla, och tycker det är jätte kul med frågor, då känns det som att ni faktiskt är där ute ngnstans;) så fortsätt med det! Kram 

65 DAGAR

2014-03-23 @ 04:07:57
Idag har jag troligtvis 65 dagar kvar i sahuarita, 2 månader, föstår ni hur sjukt det är? Inte nu till helgen men nästa ska jag ut med carro och gänget och campa i madera, helgen efter är det prom, helgen efter ska vi först upp till Phoneix en natt och sedan köra vidare till Sedona för att fira Påsk med hela stora "familjen". Efter är den en helg, sedan Avicii, och sedan två veckor efter det graduation. Det känns heelt galet men samtidgt ser jag jätte mycket fram emot att komma hem till Umeå igen. 
 
Även om det känns som att mitt år börjar gå mot sitt slut så får det mig att tänka på hur myyyycket jag har varit med om. Kan ju bara börja med alla platser jag har fått se, allt från New York, Los Angeles, The Grand Canyon lilla Sahuarita, Hawaii, Salt Lake City och sååå mycket mer. Vilka alla är helt otroliga och inte många som har varit på alla dessa ställen, inte ens amerikanerna, kan utan tvekan säga att jag har sett mer av amerika jämfört med dom flesta av mina kompisar här. Jag är verkligen otroligt tacksam över att jag fått sett alla dessa ställen. 
 
Och alla människor jag fått lärt känna från, boksavligtalat, hela världen. Vilket jag tycker är jätte kul och kommer garanterat att vara en fördel i framtiden, inte bara genom kontakten men även alla saker jag lärt mig av dessa människor. Alla nya kulturer, språk och bara få lära sig om hur andra lever, något jag kommer ha med mig genom resten av livet. Det är något som öppnat upp mitt sinne, raderat fördomar och skapat mer förståelse och absolut ett intresse att lära känna fler och lära sig ännu mer. 
 
Jag känner att jag blivit så mycket mer självständig, och måste säga att detta började redan innan jag åkte. Att ta tag i detta från början, följa sina drömmar och fixa allt som var tvungen att vara fixat innan och faktiskt sätta sig på det där planet och flyga över hit. Och även om jag har som en mamma här med så är det såklart inte samma sak, jag har varit tvungen att ta tag i saker på egen hand, brottas med känslor på egen hand och ibland känna sig väldigt ensam. Och bara det faktum att jag klarat av allt det här på egen hand, det här är mitt och kommer alltid vara mitt. 
 
Jag har blivit sååå mycket mer modigare, att sätta sig på ett plan and fly to the unknown, först att spendera tid i New York med människor jag aldrig träffat förrut, sedan att sätta sig på ett annat plan och flyga till en liten stad som kallas Sahuarita, kliva ur planet och möta en familj som jag aldrig heller träffat och veta att du ska bo hos dom i 10 månader. Sedan gå till en skola första dagen där du inte känner en enda person, inte pratar språket helt klart, inte kan några regler och allt är heeelt upp och ner. Sedan att vara så framåt och öppen för att försöka göra kompisar. Jag kommer bara ihåg första skoldagen då jag gick på volleyboll tryouts(?), aldrig spelat sporten, aldrig träffat människorna eller coachen men människorna jag träffade där är några av mina närmaste idag. Dom första veckorna var jag såå långt utanför min comfortzone, det var verkligen lite sånna där "yolo" moments, då det bara va att göra lite galna saker, glömma bort att man kan komma ut dålig från det och bara chansa helt enkelt! 
 
Jag har också lärt mig att inget kommer till dig i livet, det är du själv som måste ta tag i saker du vill ha gjorda. Att fara på ett utbytesår är något jag drömde om såå långe, och det var verkligen upp till mig att att se till att det skedde. Sedan när jag väl var här, allt är upp till dig att göra det till det år du vill att det ska vara. Kompisar kommer inte stå på rad utanför ditt hus, det är upp till dig att ta kontakt med människor, att ha det bra i familjen, att göra så mycket saker som möjligt, att ta initiativ i saker och ting. Bara när jag bytte värdamilj, jag kunde ha väntat mycket längre och hoppas att det kunde bli bättre, men jag ville inte slösa tid om det inte hade blitivt bättre, så jag tog själv tag i att byta fmailj, jag hittade själv en familj och flyttade så snabbt som möjligt, vilket utan tvekan är det bästa beslutet under mitt år. Älskar min nuvarande familj såå mycket, inte som min värdmamma men som min bästa kompis, samma gäller mina värdsystrar. 
 
Så glad att jag förstått och lärt mig alla dessa saker och tack vare det har jag blivit så mycket mer respektfull mot människor, myycket mer öppen och verkligen inte rädd att göra bort mig, haha har en sån mycket mer öppen personlighet och myycket mer "goofy", blivit lite små galen kanske haha, men ser det bara som positivt! Och eftersom jag bara har haft ett år här så har jag verkligen inte fokuserat på problem utan mest bara vifftat bort dom och fokuserat på allt bra istället. 
 
Jag vet att jag inte delat med mig så mycket av det som varit dåligt, men visst har det varit svåra saker med under året, som hemlängtan, inte trivas känna sig ensam för att nämna få. Men jag har haft ett sånt jädra bra år, och nu får jag det som att låta att det är över, vilket det verkligen inte är och jag ska verkligen försöka göra det bästa utav det som är kvar och ha som mål att kunna titta tillbaka med inga regreats at all. Så himla glad att jag for iväg på det här, och alla ni som läser som har det framför er, ni har sååå mycket att se fram emot! 
 
Nu vart det väldigt långt och djupt men antar att jag börjar inse att det börjar gå mot sitt slut och hur mycket jag har att vara tacksam över
 
 

DIVERGENT

2014-03-22 @ 22:11:19
Så i torsdags såg jag Kassy och Steph Divergent, BÄSTA FILMEN SOM NÅGONSIN GJORTS! Alltså shiiiit vad den var bra. Dom gjorde det bra att göra det från boken till filmen. Haha jag läste boken på en dag. Om ni inte läst den, läs den nu. Sen se filmen, alltså jag skulle vilja säga HarryPotter bra till och med. Och jag är kär i Theo James som spelar Four, alltså kär på riktigt. Efter vi sett filmen körde vi tillbaka till Kassy och så spenderade vi natten i tält på bakgården haha. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag. På morgonen körde vi runt i Sahuarita/Green Valley och tittade i lite butiker och så. Sedan på kvällen så ville veerkligen Kaytie och Emily bjuda mig på bio så vi såg divergent igen hahah, opps, 2 ggr under 24 h. Det är verkligen stunder som sånna som jag älskar, Kaytie har en cab och vi kör nercabbat i march vid midnatt på vägen hem. Genom en stor stad som Tucson med alla lysen, musik på högsta volum och sjungade halsar. Stunder som sånna man förstår hur bra jag verkligen har det:D 
 
EMily tog det steget för långt
 
 
I mean comeeeoooonnn

High School Pictures

2014-03-21 @ 03:33:29
Hejsan allesammans, så jag har länge tänkt att jag vill ta bilder med min cap n gown, för att ha kvar senare och så. Tanken var att Ceci skulle göra det på ett jätte fint ställe, vilket ska bli jätte kul att ha, men ville oxå ha på skolan, bara för att ha lixom:) Och eftersom Ceci nu är i Mexico så fick cindy ta skol bildena på mig idag så får ceci ta andra bilder senare, kanske utan the cap n gown och sååå:) Iaf idag vart det lite molnigt nu på kvällskvisten så vi tänkte passa på då, blir som lite bättre ljus, inte så jädra varmt och så har man inte solen i ögonen. Och vi hade ngn himla tur att hela skolan var öppen(säger ju det, alltid folk på skolan). Lixom vi har ju lov haha. Vi tog iaf jättteee många bilder, vilket kommer vara jätte kul att ha. Sedan tänkte jag även skicka in några till Explorius bildtävlning då man kan vinna lite pengar:) 
 
Ikv ska jag med Kassy och Steph ch se DIIIVERGEENT, alltsåååå åååhhh så taggad!! Läste ut boken på EN dag! Så himla bra, läste ut den andra boken idag med. Den har egentligen premiär den 21:a men pga alla tidsskillnader kan vi se den klockan 8 ikv(20:e). Efter det ska vi ha sleepover och testa göra mer hår och så inför balen, skojsigt värre:D 
 
Förberedd er på en massa bilder av, mig. haha
 
Marty The Mustang
The Baseball field
testade på hur det dkulle kännas att vara baseball spelare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fråga mig inte vart dessa gröna träd/gräs kom ifrån, dom var då inte där när vi gick på lov
seriösa problem hahah
 
 

POOL DAYS

2014-03-19 @ 07:11:24
Ungefär så kan man säga att mina dagar ser ut. 
 
Igår så kom skypade jag först lite med familjen och sedan Elinus och sedan kom Emily hit och vi tog det bara himla passivt, gick ut och gick en sväng sedan for vi till the club house pool. Var första gången jag var där för vi brukar alltid fara till en annan som är närmare. Men den här var myckket finare! :D Vi var där enda till typ sex på kvällen och tackar vädergudarna gör vinden som fantiskt gjorde det okej att ligga ute så länge. Sedan for jag hem och gjode quiche med Cindy, bästa maten. Och så såg vi One Tree HIll hela kvällen, pretty awsome dag om jag får säga det själv. 
 
Imorse kom Kassy och hämtade mig redan nio imorse. Så körde vi upp till Madera bergen för en hika. Och granaterat den jobbigaste hiken än så länge. Jag och Carro hikar oftast längst ner där det är plattare och så, vi körde idag hela vägen längst upp som man kan köra och hamnar då alltså vid alla BACKAR, så vi gick upp för ett helt berg, alltså inte så att man måste klättra men an brant jädra backe hela vägen upp i stort sett, och det var en trail på 2.5 miles upp, alltså 4 kilometer upp för backarna och sedan 4 km tillbaka ner igen. Och man kan ju tänka sig att ner borde vara lugnt men det var som så brant så benen brände av att hålla emot så mycket. Super glad att det var inne i skogen och att solen inte lyste igenom helt, sedan var det bara typ 23 grader där uppe, så det var lugnt:) Efter det fixade vi lite käk och drog oss till en av poolerna där vi spenderade resten av dagen, efter typ en 1 1/2 timme biltur runt hela sahuarita för i stort sett ingenting haha. Kassy är så himla rolig, hahah måste bara berätta, hon är kanske världens mest paranoida människa någonsin, hon tog med sig pepparsprej upp i bergen ifall någon skulle hoppa ut och föröska döda oss, människa som djur. Hahaha jag dog av skratt. Sen när vi gick ned för berget höll vi på att ramla kanske 20 gånger var för att det var så brant, det blev lite små kul det med. 
 
The club house is right by the lake
Em är med i Track, syns det på brännan eller?
 
 
 
Gordy har hittat sig en tron
Smörjer in mig dygnet runt för att inte flagna haha
Lååångt där nere ser man lilla sahuarita
 
 
Hitta djur
Som Kassy promt skulle mata med jordgubbar
 
 
 
 
 
Ska svara på era frågor så fort jag bara har tid! Kram

SPRING BREAK

2014-03-17 @ 20:50:00
Hejsan alla svennebannaner! :D 
 
Nu har vi spring break och det är himlans skönt måste jag säga, njuter så mycket jag kan:D Har dock inte gjort ngt sådär jätte speciellt, det är lite tråkigt för dom flesta är inte i sahuarita uta ngn annanstans, så det är lite tomt. Men har iaf börjat alla mina mornar ute på studsmattan med min alldles för bra bok, Insurgent, andra boken efter Divergent som för övrigt kommer ut på bio på torsdag!!!!!!! Försökt få lite mer färg, ätit god frukt och bara njutit. Dom andra mornarna har det blåsit lite skönt men imorse var det vindstilla och 30 grader ute så jag klarade typ 40 min innnan jag var nära döden. Fick frågan för ett tag sedaan hur varmt vi har det nu, och vi har det från 22-30 grader om dagarna ungefär:) Det börjar även bli varmare på kvällar och nätter nu med. Men tydligen är det varmare än vad det brukar nu, det är egentligen regnperiod nu men det har regnat en dag än så länge haha, vilket tydligen betyder att sommaren kommer bli jätte varm, dom snackar 45 grader som medeltemperatur, lite små glad att jag lämnar i Maj, även om det säkert är mot 40 strecket då, inte upp mot 50 iaf! Haha wheyy.
 
Igår så testade jag massa frissor på mig själv när prom snart is coming up! Har beställt en väldans fin klänning, och måste bara berätta, jag beställde den från en hemsida som heter kissdresses. Och det är en sån hesmida då dom gör klänningen efter dina mått och vilken färg du vill osv. Så dom mejlar mig ungefär varje dag medans dom gör den och frågar massa grejer, lixom vilken färg jag vill ha på lite pärlor, vad för typ av zipper jag vill ha och lite allt möjligt. Ibland bara för att fråga hur jag har det och berättar hur långt hon kommit ubder dagen, hon heter Linda, haha. Lixom vad flr typ av butik gör det?? ahahah. Lite små kul är det bra allt. Och det sjukaste är att ibland så mejlar hon typ2 på morgonen!!!! Sen 9 på kvällen samma dag???!!! Hon jobabr tydligen på min kläning 24h om dygnet, alltså jag skämtar inte. Jah börjar snart tro att det är en maskin eller nått. 
 
På kvällen igår kom Logan hit och vi gjorde först amerikanska no-bake cookies och sedan svenska, aka chokladbollar. Och nu väntar jag på att Emily ska sluta sin Track practise så ska vi hitte på nå skojsigt efteråt!:) 
Jag och cindy hade kuponger för att fylla upp hela koppen för $5, vilket vi utnyttjade hahaha

WELL HELLOO

2014-03-12 @ 01:38:00
Tiden bara flyyyger förbi och hinner knappt med. Helgen var en ganska lugn helg om man jämför med tiidigare och det var jag glad över. Behövdes verkligen. I fredags så råkade jag somna efter skolan och vaknade inte upp förns ca 8 på kvällen, så det blev inte så mycket kvar av min fredag. Klev iaf upp tidigt på lördag för att bli upphämtad av Lucero och köra till Walmart där vi hjälpte Ceci med en Car Wash, amerikanskt, I know, hennes två kusiner har cancer så vi samlade pengar till deras behandling. Vi höll på i typ 5 timmar, sedan skyndade jag hem för att hjälpa Cindy att göra iornding för ett nailparty vi hade här hemma senare på lördagen. En tjej som säljer ett märke av som "klistermärken" man sätter på naglarna fast med värme och dom håller en månad. Så det var ett gäng tjejer över i alla åldrar i flera timmar faktiskt. flera var kvar till typ 10 på kvällen från 4. Så efter att varit ute i solen halva dagen var jag dyndtrött och somnade skönt. I söndags skypade jag med lite svennebananer och tog det mest bara lugnt:) Nu är det bara den här veckan och sedan spring breaaakkk, ska blir väldans skönt måste jag säga!:))))
 
 
Nu har jag kanske världens fulaste bränna efter shorts, t-shirt och flipflops.. 

Torsdag

2014-03-07 @ 04:07:40
Imrgon är det fredag och den här veckan har gått alldeles för fort som alla andra, dock så äre bara en vecka till sen spring break:) Nedräkningen på bedräknad hemgång är nere på 85 dagar och jag har haft sån panik över det här tills idag. Vet inte men det var som om jag vaknade upp och hade accepterat det och att det ska bli ganska skönt det med. Även om jag veeerkligen ska njuta av dom här sista dagarna, älskar alla och allt sååå mycket. 
 
Gjorde något väldigt oamerikanskt idag och gick hem efter skolan, tänkte det skulle bli sådär lite små skönt men jag glömmer alltid bort hur freaking varmt det är hääär. Så självklart höll jag på att dö sen så tog mitt vatten slut så då höll jag på att dö ännu mer.. Haha måste bara dela med mig av väldigt roligare konversationer som jag hade idag. Hade en redovising idag i engelskan där jag pratade om hur dom gjorde nya gränser inom Europa efter första världskriget. Sen efter sitter jag och Briana och disskuterar det:
- Imagine, the swedish people could have been a part of Brazil
- Wait what?
- Yeah you know, Brazil is next to Sweden
Och jag höll på att skratta ihäl mig, men det blir bättre. Så nästa period så sitter jag och Briana och Jade i omklädningsrummen och jag berättar historien för Jade, så vänder sig Jade till Briana och säger:
- Oh my god Briana you are so stuuupid, everyone knows sweden is next to canada
Hahah alltså shit, då brast det för mig alltså och jag höll typ på att gråta av skratt, just den där, "Omg you are so stupid" delen av det hela, vad säger man hahah?
Men på idrotten så spelade vi iaf ishockey in the gym, vilket alltså blev som innebandy och arizona kids har ju aldrg precis spelat hockey förrut så det var himla skoj för mig hahah, nämen det var hur kul som helst!! Saknar innebandyn så himla mycket.
 
Har fått förfrågningar om att skriva ett inlägg om maten som kommer inom kort!!:)

CAP N GOWN

2014-03-05 @ 05:53:00
Känns ju som om detta är jätte långt bort men när jag fick min cap n gown för ngra dagar sedan blev det lite verkligare, men nog är jag då inte klar här än inte!
 
 
 
Inte den vackraste kreationen måste jag säga

FAMILIAAA

2014-03-04 @ 06:17:00
Så i veckan har ju min pappa och bror varit här! Det har verkligen varit jätte kul att ha dom här, träffa dom och få dom att träffa min "nya familj". Cindys döttrar har oxå varit här i veckan så det har verklign varit fullt hus, har sovit på soffan med Toni, den är dock skönaste någonsin måste jag säga så det gått bara bra. Dom kom i måndags och på kvällen for vi alla och käkade på Texas Roadhouse och efter på bio och såg 3 Days To Kill. Tisdagen for vi till the mall typ halva dagen sedan till The University of Arizona för att kolla på vårt underbart fina univeristy och sedan på kvällen kollade in mitt fina High School. Onstdag och torsdag var jag tvungen att fara till skolan, på kvällarna hängde vi hos Kim´s och här hemma och så, for upp till bergen och lite sånna saker. Fredag for vi till the Desert Museum vilket är rankat det 9:onde bästa museumet i världen. Vi käkade sedan alla på Cheescake factory och sedan fick pappa se Frozen för första gången. Lördag så tog vi det bara lugnt på morgonen sedan kom Carro och hämtade mig så for vi iväg till Walmart för att fixa lite grejer och drog vidare till Kim´s där vi hade planerat ett suprise party för bror min som nyss fyllde 16. Sen var det ju lite ironiskt att det aldrig regnat en heldag ngnsin under mina 7 månader här och så spöregnade det hela lördagen då vi planerat festen ute. Men det löste vi allafall och hade det inne, ngra av mina kompisar kom och massa familjer som jag känner så de t vart lyckat faktiskt:D Vi hade fixat en jätte fin tårta och typ störta pinatan ngnsin! Haha sen kan det ju nämnas att Hanne hade med sig nötter med Northug på, vilket vi skrattade åt jätte mycket efter våra lååånga krig Northus vs Hellner. Under kvällen så satt vi bara och prata, lyssnade på youtube videos om svenska språket och lite sånna där random saker. Det var jätte kul att ha pappa och lukas träffa alla:D:D
 
Igår så körde vi upp till Phoenix och gick runt i ett gäng outlets innan vi såg NHL match Coyotes vs St. Louis, Phx förlorade med 4-2 efter en 2-0 ledning inför sista perioden, deppigt värre skulle jag vilja säga... Och sedan imorse så åkte dom vidare till Californien. 
Exalerade som väntar på uppfarten
Sen koooom dom
 
Toni hade gjort fin tårta
 
Vi sa att det var lukas födelsedag så han fick sitta härå hela resturangen skrev "YIIHAAA", sen fick han gratis glass
Sen hade dom hyrt typ världens finaste cab
 
Cindy kirra go frulle
 
 
MIssionärerna kommer över och gjorde ansiktsmask
 
Två av dom mest underbaraste människorna jag ngnsin träffat, Thayne and Kim, Love u sooo much
Pappsen tare passivit
Deras hus är som en stor träkoja
Alltså hur ska det ens vara möjligt att lämna er fina människor?
 
 
 
 
 
Alltså hur jag ska klara mig utan denna människa veta jag då innteee
Vi hade ett litet american football tema
 
 
Loooove u allll sooo muuuchhhh, och jag måste sluta med det där ansiktet på bilder, skrämmer ju folk
 
 
HAhaha bror levererar på Just Dance
 
Sweden represent, Phoneix har ngra svenskar och det var första hemmamatchen efter OS
Vi var inte dom enda!
 
 
 
Jag representerade såklart AZ, har sånt arizona-hjärta

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)


RSS 2.0