An American Visit

2015-01-20 @ 17:13:46
Heeeej, oj så länge sen, har sett alla kommentarer och ska svara så snabbt jag bara kan!:) Jätte kul att ni fortfarande kikar in och ställer frågor. 
 
Så, vad har hänt på amerikanska fronten? Jo, min närmsta kompis under året, Carolina, har varit här i Sverige i två veckor, vilket har ju såklart varit hur kul som helst :D Det blev massa förseningar och liknande med hennes plan så det slutade med att hon fick flyga till hemavan flygplats, alltså den flygplatsen är så liten att den inte ens har ett rullband för att hämta väskorna utan väskorna kom på ett släp direkt från planet. Så redan då började kulturchocken tror jag haha, flygplatser i USA är ju rätt så stora;) Jag och några kompisar mötte hon i alla fall sedan körde vi till vår stuga som vi hyrt, vi var 10 pers och det var fest en vecka i streck, haha vilket också är en aningen ovant för dessa amerikanare. Speciellt krogen-delen så det var grymt kul. Hon fick även testa på att åka skidor i hemavan vilket var speciellt då människan i stort sätt aldrig sett snö, men som tur var är en av mina kompisar föredetta skidlärare så han styrde upp det där och hon tog sig då både upp och ner. Efter en galen vecka där körde vi tillbaka hem till Umeå där vi spenderade några dagar, hon fick beskåda innebandy, gå runt stan, vi åkte ut till stugan och återhämtade oss en aning hehe. Åkte sedan ner till Sthlm där vi turistade runt, mötte upp några vi bott med i hemavan och tog det bara lugnt. Så skildes vi sedan åt på Arlanda. Sorgligt kan ni tro, men nej, för jag åker nämligen tillbaka om lite mer än en vecka :D :D :D Jag och en klasskompis flyger till Tucson nästa fredag för att bo i min värdfamilj och för att göra vårt projektarbete på skolan jag gick, sååå taggad, ska bli så förbannat kul att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vi stannar i hela 2 veckor och har bland annat planerat en tripp till Phoenix för att se på en NBA match, ska bli såååå roligt. Ser verkligen fram emot att träffa alla igen, speciellt min familj, och bara andas luften, tralla runt på skolan och åka runt i det vackra landskapet. 
 
 
 
 
 
 
 
Det svenska gludet, har redan fått nya beställningar av hennes fmailj tills jag kommer 
 
 
 
 

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)


RSS 2.0