SEDONA/PÅSK

2014-04-23 @ 07:54:42
Hejsan alla kära, lite sent men bättre än aldrig! 
 
Så i torsdag for vi först till Tucson för att Toni skulle ta bort sin tandställning. Jag och sammi väntade utomhus på parkeringen för det var så himlans kallt inomhus. Efter det körde vi till the mall för att spendera ngn timme och vi möte sedan upp Cindys ex man och hans nya flickvän, det mest pinsamaste ngnsin kanske haha, vi hade lunch och ingen pratade, ville sjunka genom jorden haha. Efter lunchen körde vi alla upp til lPhoenix, i olika bilar, och vi stannade på väärldens finaste hotell, älskar hotell så mycket alltså. Briana kom oxå dit, hon går ASU i PHX, så for jag hon, Cindy, Toni och Sammi på Drive-In movie, det var jätte mysigt och sjärnklar himmel, vi såg Trencendence, jätte förvirrande. Men allt var jätte stort, det var säkert 10 skärmar så valde man vilken parkering och film man ville se så spelar man ljudet genom radion. När filmen var klar för vi tillbaka till hotellet och Toni och Sammi badade lite sedan såg vi f.r.i.e.n.d.s halva natten = min typ av natt. 
 
På morgonen steg vi upp och hade hotellfrulle och körde sedan mot Sedona som troligtvis var det vackraste stället ngnsin! Vi kom dit vid lunch tid så vi satte oss på en uteservering och kikade sedan i butiker längs huvudgatan. Vi körde sedan mot Sliderock som var jätte häftigt, det är alltså en vattenpark men helt naturligt, så man åker som ruchkanor(?) mellan klipporna längs med strömmen, men det är som en skåra, som om det var gjort för det. Men det var kaaalllltltttt!!!! Det är i norra Arizona och inte riktigt lika varmt alltså haha. 
 
Dagen efter sov vi lite längre och tittade lite till runt om och körde sedan tillbaka till PHX där vi kollade i mer butiker för att sedan möte upp Brook och hennes helt fantastiska familj och kolla lite Baseball, sonen i familjen spelade, och sedan vidare till the movies för att sen Heaven Is For Real, som var helt okej men det blev lite sorgligt för att pojken i filmen dör, ich, inte ritkigt, men nästan, och Brook miste sin två åring för ngt år sedan så en av döttrarna som var med honom när han dog blev helt förstörd, och det är verkligen sorgligt. Men fortfarande så inspireande för den familjen är den bästa, gladaste snällste familjen någonsin. 
 
På söndagen klev vi upp och fixade naglar, fix våra easter baskets och sedan for vi till kyrkan och sedan vidare til the Hardys där vi spenderade resten av dagen, lika kul som vanligt. Det var min sista dag med tjejerna, dom är tillbaka i Colorado nu och kommer inte tillbaka innan jag far. Men istället för att gråta så spenderade vi två timmar framför spegeln med massa skratt genom att göra inget alls, sedan sa vi bara godnatt, and that was it. Bäst ahejdået ngnsin.
 
 
 
 
dom hade gratis godis på hotellet
Vi va lite tidiig
 
 
 
 
 
 
 
Min framtida bil
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagelfix
Cindy säljer som sagt sånna här som man sätter på med värme, det här var ngra jag fick till påsk av hon
My very beloved host "uncle and aunt"
 
 
 
 
 
 
 
Bästa bakgården, sedan på kvällen har dom lysen överallt i olika färger
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna

Hann du ta ditt svenska körkort innan du åkte iväg? Om Nej, har du övningskört mycket och gjorde risk ettan och tvåan eller väntar du med det tills du kommer hem!!! Otroligt fina bilder på din blogg, den är otroligt inspirerande!! Kram!

2014-04-23 @ 10:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; [email protected], bara att fråga på om precis vad som helst!:)