Labour Day Weekend

2013-09-03 @ 06:51:00
Den här helgen har som sagt varit en dag extra vilket vi tackar och bockar för! I lördags började vi dagen med den vanliga trippen till poolen, låg och läste en bok och tog det bara lugnt. Efter det körde vi till KFC för att köpa med oss mat för en picknick upp i bergen. Det var första gången vi körde upp dit och det var sååå vackert, det var som finast när man såg det från lite avstånd och såg alla bergen för när man väl var i bergen så var det som skog så man hade inte samma sikt. Ska ta mig till en av topparna någon dag! Vi åt vår mat och gick sedan runt lite bara. Haha det var som lite utav en annan värld där uppe, det var faktiskt människor som bodde där, vi såg massa män med cowboyboots och hattar ridandes på hästar och verkligen genuina människor.
 
Vi for sedan in till Tucson för lite snabb shopping här och var och sedan till the movies. Vilket var en annan, och mycket större salong, än vad vi har varit på tidigare. För det första så betalade man bara inträde och sedan kunde man gå till vilken film som helst, byta när man vill, se en annan film efter osvosv. Men det var stoooooort! Och det slutade med att vi såg The Butler som handlar om en butler vid det vita huset och slaveri och tiden när svarta var nedtryckta i USA. Det var en väldigt powerful film som faktiskt var jätte bra! Efter det for vi runt på massa ställen och handlade mat. Av ngn anledning så har Kathy fått för sig att det är bäst att leta det bästa dealerna på olika affärer, hon tänker inte riktigt på bensinen som behövs. Men haha ah kanske hon vinner på det, man vet aldrig. Som jag nämnt tidigare är folk helt galna i rabatter, heelt galet. 
 
Söndagen började med skype med min kära familj, från båda hållen till och med! Himla kul att se dom lite, saknar er! Simmade lite sen för vi såklart till kyrkan som inte var något speciellt. Efter skulle jag egentligen med Carro och till en drive in movie. Ni vet en filmduk utomhus och alla sitter i sina bilar och ser på filmen, men filmen som visades är ingen höjdare så vi tare nästa gång stället. Jag följde då med på en pickinck med resten av v-familjen istället till en park i Madera highlights med kyrkan och typ hela kyrkgruppen var där så det var jätte kul. Alla tog med sig mat och det var nog den bästa middagen jag haft hittills, gossh kunde knappt stå upp efter. Vi kastade lite amerikansk fotboll och lekte med alla småttingar i en lekpark innan vi myggbitna som få drog oss hemåt. 
 
Imorse gick jag upp tidigt för att skypa med Elinus min fina. Efter det blev jag upphämtade av Carro och Gordon och vi körde upp till bergen igen för att bara ta det lugnt och vara ute lite. Eftersom vi for så tidigt och det regnade så var det behagligt väder så det gick faktiskt att vara ute. Vi hade iaf jätte kul och när det började bli för varmt körde vi istället in till Tucson för pannkakor på IHOP och sedan körde vi bara runt och lyssnade på svensk musik, jag fick dom att inse alla svenska låtar som dom faktiskt lyssnar på men är säkra på att dom är amerikanska. Nu är jag hemma och har duschat och gjort mig redo för en BBQ vi snart ska på med massa vänner och sedan ska vi på en konsert på casinot. Vilket jag inte vet vad det är men kommer garanterat bli kul. 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, puss!

(skulle postats ngra timmar sedan)

Kommentarer
Postat av: Vendela

Jätte fin blogg!

2013-09-03 @ 07:41:51 / URL: http://vendelaastroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; [email protected], bara att fråga på om precis vad som helst!:)