High School Pictures

2014-03-21 @ 03:33:29
Hejsan allesammans, så jag har länge tänkt att jag vill ta bilder med min cap n gown, för att ha kvar senare och så. Tanken var att Ceci skulle göra det på ett jätte fint ställe, vilket ska bli jätte kul att ha, men ville oxå ha på skolan, bara för att ha lixom:) Och eftersom Ceci nu är i Mexico så fick cindy ta skol bildena på mig idag så får ceci ta andra bilder senare, kanske utan the cap n gown och sååå:) Iaf idag vart det lite molnigt nu på kvällskvisten så vi tänkte passa på då, blir som lite bättre ljus, inte så jädra varmt och så har man inte solen i ögonen. Och vi hade ngn himla tur att hela skolan var öppen(säger ju det, alltid folk på skolan). Lixom vi har ju lov haha. Vi tog iaf jättteee många bilder, vilket kommer vara jätte kul att ha. Sedan tänkte jag även skicka in några till Explorius bildtävlning då man kan vinna lite pengar:) 
 
Ikv ska jag med Kassy och Steph ch se DIIIVERGEENT, alltsåååå åååhhh så taggad!! Läste ut boken på EN dag! Så himla bra, läste ut den andra boken idag med. Den har egentligen premiär den 21:a men pga alla tidsskillnader kan vi se den klockan 8 ikv(20:e). Efter det ska vi ha sleepover och testa göra mer hår och så inför balen, skojsigt värre:D 
 
Förberedd er på en massa bilder av, mig. haha
 
Marty The Mustang
The Baseball field
testade på hur det dkulle kännas att vara baseball spelare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fråga mig inte vart dessa gröna träd/gräs kom ifrån, dom var då inte där när vi gick på lov
seriösa problem hahah
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Fina du!!!!

2014-03-21 @ 13:16:04
Postat av: Nina

Åh va fina bilder och va vacker du är! :D

2014-03-21 @ 17:39:10 / URL: http://fames.se/ninasova/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)