SPIRIT WEEK

2014-04-07 @ 08:21:00
Hejsan alla glada och jag är så ledsen över min ekande frånvaro men det har bra allt varit fullt upp som vanligt! Förra veckan i skolan så var det spirit week som avslutades med ett peprally på fredagen som bestod av alla springsports som introducerades, prom king and queen nomintaion mycket skrikande, lite cheerleades, en drama sak, the band och så en dodgeball game mellan lärare och elever. Sedan dom två som höll i det, Kayden och Olen, är så himla bra så det blir automtiskt bra. Vi var et gäng som gjorde tröjar och stavade "seniors", men dom bildern får jag imorgon så postar dom dååå. utöver det så har jag hjälpt Emily who is running for student body president, det är två kandidater som för kampanjer runt om skolan nu och så, och jag hjälper Emily för fullt, imorgon ska vi dela ut cupcakes med M&M och säga, here's n M&M, vote för M, haha, klichight huh?;) Annars efter skolan så har jag hängt en del vid clubhuset, tränat och föröskt med sista brännan inför balen! 
 
I fredags så for jag, Carro, Michelle, Gemma, Sico, Tyler, AJ, Andres, Josh upp till Madera för, först vare tänkt camping men det blev bara en bonefire. Har aldrig varit där uppe på kvällen men det var hur fint som helst med alla lysen från Sahuarita/GV och så sjärnklar himmel. Det tog oss dock typ 5 timmar att ta oss upp dit haha, vi kom upp vid typ 11 efter ett x antal besök på mataffärn, gastation och att alla skulle ta sig först till Carros casa för att byta bilar och trix. 
 
Igår(lördag) så solade jag lite, sen åkte jag och Cindy runt för att leta efter prom grejer och sedan så träffade vi hennes kompis på Rigos, bäst mexikansk mat. Och idag har jag inte gjort så värst mycket:) 
 
Alla rätta metoder
Jag å kassy var twins på "Twin Day", när det är spiritweek så är varje dag satt till att vara något, vi hade superman day, class colorday, college day, twin day och så blue and gold day
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)