UTAH

2013-11-22 @ 06:15:04
Hej på er finisar! Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Dagen har varit oerhört hektiskt, skola, soccer, groceryshopping, fara runt halva sahuarita för att hämta checkar, hämta kamera, packat, städat och pluggat. Hur kommer det sig att man alltid ska göra saker in i det sista? Så vi har en cookiefoundraiser med soccer och har sålt cookiedough för att samla ihop pengar. Och så har vi haft olika duedates längs vägen och om man klarade dom så får man olika saker, så har samlat ihop mig en sahuarita soccer t-shirt, en långärmad t-shirt plus en hoddie! Så det var bra jobbat tycker jag, och imorgon är sista dagen då allt ska in och hade typ 6 som inte betalat tidigare idag så var tvungen att fara på en runda. Och imorgon far vi även till grand canyon och sedan till Utah och Salt Lake City!! Super exited, men gjorde som sagt precis allt ikväll men tror inte att jag glömt ngt!!
 
Tidigare i veckan har mestadels bestått av soccer och soccer, men det är faktiskt kul att manage, jag och de två andra har så himla kul, skrattar igenom oss träningarna på sidan, haha. Sen blir man ju lite brun också när man sitter ute 2  timme varje dag:) I tisdags hade vi en träningsmatch men det gick inte riktigt vägen. Vårt soccerteam är jättejättejätte bra och förra året så kom dom trea i hela Arizona i state, så alla var lite förvånade efter förlust. Men tror det var lite skalle över det hela. Men det hade ju varit himla kul om dom kunde gå till state i år igen! Och dom satsar då fullthus, haha ojoj är så glad varje dag att jag inte fortsatte med mina tryouts, det verkar inte så jätte kul alltså, och oj så tidskrävande! Jag behöver bara vara på ca hälften nu. Men älskar tjejerna iaf så tror det här kommer bli grymt. 
lite små galet att jag komemr vara här imorgon! 
Taggad på snöööö
 
Hej frida! Har läst din blogg ett tag nu och började fundera på en sak som jag tror att du har skrivit för någon månad sedan, nämligen att din bror och pappa skulle komma och hälsa på. Jag kan dock ha missuppfattat eller inbillat mig att du skrivit det. Men som jag har förstått det så får väl inte familjemedlemmar komma och hälsa på förrän i slutet av året? - Matilda
 
Du har helt rätt du, på allt du säger! Min pappa och bror kommer i slutet av februari. Och med alla organisationer, EF, STS, Explorius osv så får man inte. Och jag åker med Explorius men eftersom man då får en ny organisation i USA blev det lite annorlunda för mig. Allla organisationer UTOM den som jag fick tar inte emot besök förns i slutet, men Aspect tar emot efter 1 februari. Vilket jag är hur glad över som helst och ser fram emot det som bara den!!! 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Varför får inte familjemedlemmar hälsa på?:)

2013-11-28 @ 19:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)