Före graduation

2014-09-21 @ 14:09:16
FIck lite bilder av Tanja som togs just innan vi skulle gå ut och gratuate. 
Exchange students and Taylor
Frankrike, Tyskland, Sverige
Åh, världens bästa bibbliotikare, Mrs, Kondrat. Och chokaden jag håller i fick jag av Mr. Post, real scandinavian choclate stod det på den
Och the attendence lady, Mrs. Pat, många samtal med denna kvinna! haha min attendence var kanske inte så bra efter alla resor, men hon älskade mig ändå och vi pratade många luncher

Kommentarer
Postat av: Minou

Heej!
Jag är väldigt skoltrött (så uttråkad!) och tänkte att en utbytes resa skulle vara perfekt, men finns lite jag undrar över!
När du tycker är det bästa tiden att åka? tvåan?
Går första året på gymnasiet nu och tänkte åka iväg i tvåan men vill helst inte behöva gå om, tror du det funkar om man bara är borta ett halvår? är det något du skulle rekommendera?

Jag är SUPER nervös, har rest väldigt mycket men aldrig helt själv på det sättet, mest nervös för att jag inte kommer få några vänner (haha), eller hamna rätt kan vara lite blyg men hur funkade allt det där för dig?

Hur valde du skola/stad/state?

Tack på förhand! Kram
Minou


2014-11-16 @ 19:29:40
Postat av: anonym

Hej! Ser ju att du inte har varit inne här på länge men tänkte göra ett försök att fråga ändå. Jag vill jättegärna åka på utbytesår men är jätte rädd att komma någonstans där jag inte trivs eller liknande. Var du rädd för det? vet ju att man kan betala extra o så för att välja delstat, men hur mycket får man egentligen påverka var man kommer, i vilken sorts familj osv??

2015-01-04 @ 23:08:43
Postat av: Anonym

Hej! Vill gärna åka på utbytesår efter tvåan,men fick reda på att jag är för tidigt född!! Tror inte jag riktigt orkar 2 år nör jag kommer tillbaka och dessutom känns det lite sent att söka nu,hur borde jag göra,gå college?

2015-01-20 @ 22:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)