SKOLAN

2013-07-31 @ 16:19:53
Så igår var vi på Sahuarita High School för att registrera oss och önska kurser. Det var myyycket pappersarbete, tror vi satt där i nästan 2 timmar. Men det var kul:) Dom som gjorde scheman var tydligen nya och visste därför inte hur man hjälpte en utbytesstudent, så vi ska dit idag och träffa rektorn, som är jätte rolig, så att han istället kan sätta ihop våra scheman!:) Nu har vi alltså bara fått önska och senare idag får vi se om det funkar:) Jag önskade:
1. Yearbook
2. Aerobics
3. Psykologi
4. Culinary, alltså typ matlagning
5. Spanska
6. Sports Medicine, om idrottsskador, då får man tydligen följa med lagen på borta matcher och typ hjälpa. Haha Kathy blev as taggad på att jag skulle välja det för hon sa att alla killar kommer bli galna och det tyckte hon var jätte kul, haha
 
Kathy och Kevin verkar allmänt fattat det här med utbytesstudent år! Dom sa hela tiden att vi skulle välja det roligaste för det räknas ändå inte och att vi skulle ta den lättaste av allt, dom var inne på det där med easy grade, haha. Och utöver valda klasser kommer jag såklart att ha engelska och amerikansk historia:) Tydligen så börjar Kathys skola tidigare än våra så vi kommer komma till skolan ganska tidigt och ska därför läsa en zero period. Vilket är en klass innan skolan börjar, min sån klass är yearbook vilket funkade ju as bra eftersom jag ville läsa det från början :D och det är bara på zero perioden. 
 
Efter så for vi först till ett gigantiskt casino som finns i GV för att få gratis konsertbiljetter till nästa månad till något som jag inte minns. Och efter så for vi först till lite sånna här allt i allo butiker och fortsatte till the mall. Vilken var också rätt så gigantisk alltså! Det är ju helt galet hur mycket man kan hitta under samma tak. Tror vi var och shoppade i 7 timmar, haha. Inklusive lite groceryshopping på Costco, jag kan säga att jag skrattade mig igenom hela butiken. ALLT ÄR SÅ STORT! Vi hitta 10 liters glass bunkar, flingpaketen är kanske 3 av våra, mjölken, smöret osvosv. Det är ju helt sjukt. 
 
 
Skolan är uppbyggd som en ring runt en park, typ. 
Cafeterian är utomhus, jag kommer dö av värme. 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter klokt att välja det roligaste och lättaste!:)
Hoppas du får det du har önskat!
Skolan såg fin ut.
Kram Mamma

2013-07-31 @ 17:48:23
Postat av: mikaela :)

vad heter shoppingcentret du var på? :)

2013-12-03 @ 21:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Hejsansvejsan! Frida Bergström heter jag och befinner mig för tillfället i Sahuartia, Arizona. Jag är här som utbytesstudent och går på Sahuarita High School, här kan ni följa mig under mitt år. Hoppas ni tycker det är intressant. Om ni har några frågor är min mejl; fridaamanda@hotmail.com, bara att fråga på om precis vad som helst!:)